Garagepoorten

Met een garagepoort van SD Metaalwerken bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit en perfecte afwerking. Uw garagepoort kan uiteraard volledig gepersonaliseerd worden, automatisatie met afstandsbediening is hier bijna de standaard.

Onze garagepoorten kunnen uiteraard ook in verschillende kleuren en panelen worden gefabriceerd, de juiste combinatie hiervan zorgt ervoor dat uw poort perfect past in het totaalbeeld van uw woning. De dubbelwandig panelen van onze poorten zorgen ook voor een maximum aan isolatie zodat de duurzaamheid en het comfort ervan zijn gegarandeerd. De kwaliteit van de lak die gebruikt wordt is van zo'n hoogstaande kwaliteit zodat uw poort die toch volledig is blootgesteld aan zonnestralen niet snel zal verbleken en zal uitblinken in kleurvastheid. 


SD Metaalwerken

Onderdelen voor alle hekken en poorten, Verdeler poortautomatisatie, Carports & afdaken, Sierpoorten, Sectionale poorten, Draadafsluitingen, Inox ballustrades, Schuifpoorten , Metalen trappen, Rolluiken, Zonnetenten, Screens, ...